Transport gratuit la comenzi in valoare de peste 500 RON

B350
Sistemul de aplicare unic elimina moleculele de aer blocate în crăpătură. și cleiul special de umplere se combină deosebit de bine cu sticla.Rășina se întăreste prin influența luminii solare si la final, produsul devine complet transparent, ceea ce face reparația locala invizibila.

Recomandări:
1. Rășina se întărește în contact cu lumina soarelui. 
2. Se aplica adezivul in umbra. 
2. Nu se aplică pe sticla fierbinte. 
3. Folositi lama de ras cu vârf de siguranță pentru a elimina orice nereguli după întărirea adezivului.


Conținut set: 
1. Piedestal
2. Seringă si dorn 
3. Tub cu rășină. 
4. Garnitura etansare adeziva  pentru imbinare piedestal 
5. Film transparent
6. Lamă de razuit cu prindere sigură. 


Utilizare în conformitate cu dispozițiile speciale care însoțește produsul
Greutate: 80gMOD DE UTILIZARE :


 1. Curatati zona deteriorata. Utilizați dornul pentru a curata si îndepărta orice eventuala aschie de sticlă libera din zona deteriorata, apoi stergeti resturile prin utilizarea unei cârpe uscate sau șervețel de hârtie.
 2. Dezlipiti folia de protectie de pe o parte a garniturii, apoi centrati garnitura adeziva cu pintenul indreptat in sus pe zona de reparat și apăsați-o pentru a se lipi de sticla.
 3. Dezlipiti folia de protectie ramasa din partea de sus a garniturii de imbinare.
 4. Imbinati piedestalul de adezivul garniturii de etanșare și asigurați-vă că se potrivesc.
 5. Tăiati varful tubului cu rășină apoi inifigeti-l in piedestal. Strangeti usor tubul pentru a elibera rășina în piedestal. Ștergeți excesul de rășină de la vârful tubului cu o cârpă. Pastrati rășină pentru etapa 11.
 6. Infigeti siringa in piedestal. Asigurați-vă că tubul siringii este poziționat chiar deasupra supapei. Supapa dornului siringii trebuie aliniata în piedestal cu lamela pinten situata in partea de sus. Asigurați-vă că conexiunea este destul de strânsa.
 7. Tineți seringa cu o mână si cu cealalta mana trageți încet de pistonul seringii pana ajunge la capat pentru a elimina bulele de aer din adeziv. Blocati pistonul seringii in aceasta pozitie timp de 10 minute.
 8. Scoate dornul din partea de jos a siringii pentru a permite circulatia aerului, apoi pune-l la loc.
 9. Tineți siringa cu o mână si impingeti pistonul cu cealalta mana pentru a genera presiune in siringa. Blocați apoi pistonul ca in imaginea 9. și lăsați-l timp de 20 minute.
 10. Dupa 20 de minute scoateti siringa si eliminati ușor piedestalul adeziv cu ajutorul lamei cu prindere sigura.
 11. Se aplică încet o picătură de rășină în groapă și se acoperă cu folie imediat. Plasați filmul transparent de întărire pe rășină deasupra zonei reparate.
 12. Scoateti toate bulele de aer de sub folie prin tragerea lamei de-a lungul suprafeței foliei. Razele UV ale soarelui care trec prin folie vor intarii rășina. Parcați mașina expusă la soare timp de 15 min. În zilele înnorate procesul de uscare va dura o oră. După întărire elimina folia, precum și surplusurile de rășină folosind aparatul de razuit cu maner de siguranță.
Brand:
K2

GLASS DOCTOR