Transport gratuit la comenzi in valoare de peste 500 RON

K2

DPF CLEANER 500ML

W150
Spray regenerator pentru filtru de particule
86,67 RON
+

W150
Agent profesional pentru regenerarea filtrelor de particule diesel DPF/FAP infundate.Dizolvă și elimină depozitele de carbon și cenușă acumulate în filtrul fără demontare. Mod de utilizare rapid, ușor și eficient.Restabilește parametrii originali ale motorului: crește puterea si elimină eșecurile cauzate de starea necorespunzătoare a DPF-ului.După aplicarea se evaporă complet, fără a lăsa urme.

Mod de utilizare: Înainte de a utiliza produsul lasati motorul să se răcească (temperatura ar trebui să mai mică de 50°C). Scoateți sonda de oxigen sau conducta de la senzorul de presiune sau de temperatură de pe filtrul de particule. Agitati bine spray-ul si prin gaura ramasa introduceti furtunul si pulverizati cate 5 secunde de mai multe ori pana goliti tot continutul produsului cu scopul de a penetra exact toata suprafata de intrare a filtrului.
Instalați  la loc sonda de oxigen sau conducta desfacuta apoi porniți motorul și lăsați-l să meargă în gol pentru cel puțin 15 minute pentru a se evapora lichidul. Efectuați o plimbare de 30 de minute. Acest lucru va duce la extracția resturilor si vaporilor de apă din sistemul de evacuare.

ATENTIE! Numai pentru uz profesional in service-uri auto.

Brand:
K2

DPF CLEANER 500ML

Produse similare