Transport gratuit la comenzi in valoare de peste 500 RON

Erla Klimac este un agent profesional, gata de utilizare, pentru curățarea, împrospătarea și îndepărtarea mirosurilor neplăcute din sistemele de aer condiționat, încălzire și ventilație. Spuma activa profesionala, extrem de eficienta, lasa in urma un miros placut, proaspat. 

Lichidul Erla Klimac este destinat curățării evaporatoarelor, condensatoarelor și filtrelor din interiorul și exteriorul clădirilor.   Pregătirea dezvoltată cu precizie a mărcii Erla este un agent de încredere necesar în   hoteluri, unități de catering, hale industriale și locuințe. Indispensabil în orice loc unde este instalat aer condiționat. Fără utilizarea acestui agent, aerul care iese din aparatul de aer condiționat poate avea un miros neplăcut și poate fi periculos pentru sănătatea dumneavoastră. Consistența unică pe bază de spumă, care durează mai mult, se scufundă doar după 10 minute, asigură curățarea precisă a aerului condiționat. Utilizarea sistematică a lichidului de curățare a aerului condiționat prelungește durata de viață a dispozitivului și crește eficiența acestuia.  Pentru a asigura confortul cazarii in camere cu aer conditionat, aparatele de aer conditionat trebuie curatate de cel putin doua ori pe an in perioadele: martie - mai si octombrie - noiembrie.

Mod de utilizare:  1. Opriți aparatul de aer condiționat (deconectați alimentarea). 2 Scoateți și curățați sau înlocuiți sita (dacă este prevăzută). 3. Pulverizați condensatorul sau evaporatorul și lăsați timp de 5-10 minute (să se evapore). În caz de murdărie puternică, se întinde cu o perie și apoi se clătește cu apă.

 

Avantajele ERLA KLIMAC: - formula de spumă activă prelungește timpul de acțiune al produsului la suprafață, - spală și curăță eficient chiar și dispozitivele foarte murdare, - gata de utilizare imediată, - îndepărtează mirosurile neplăcute lăsând un miros proaspăt, - neutru pentru aluminiu, cupru și elemente din plastic, - neinflamabile și sigure.

Capacitate: 750 ml

ERLA KLIMAC 750ml